WILDFIRE FERRA

Wildfire FerraFerro x Rubinstein I x Donnerhall

Predikaten: Elite, Sport dressuur (Z2)

Fokwaarde dressuur: 131

Nakomelingen Wildfire Ferra

2008 – hengst Cefalu Wildfire (Johnson x Ferro)

2010 – merrie Flori Wildfire (United x Ferro), voorlopig Keur, PROK

2011 – hengst Gaucho Wildfire (Charmeur x Ferro), PROK, 2e Bezichtiging, als veulen 1e Premie en deelname NVK

2013 – hengst Iron Wildfire (Charmeur x Ferro), 1e Premie

2014 – hengst Jaguar Wildfire (Charmeur x Ferro), 1e Premie

2015 – hengst Kavallo Wildfire (Jazz x Ferro), 1e Premie

Wildfire Ferra tijdens CK

Wildfire Ferra tijdens CK

Vaderlijnen

De pedigree van Wildfire Ferra verenigt het bloed van drie succesvolle Grand Prix-dressuurhengsten: Ferro (Coby van Baalen), Rubinstein I (Nicole Uphoff) en Donnerhall (Karin Rehbein).

Naast hun sportprestaties drukken deze hengsten stuk voor stuk een grote stempel op de Europese dressuurfokkerij. Achter Donnerhall zit Furioso II, de hengst waarmee Gestüt Vorwerk groot werd.

Moederlijn

Prestatiemerrie Rubini (Ster, Pref, Sport, Prest, Prok), de moeder van Wildfire Ferra, loopt ZZ-licht dressuur met winstpunten. Vier veulens van Rubini (eerste twee van Spielberg, een van Vivaldi en een van Charmeur) waren geselecteerd voor veulenveilingen.

Halfzus Diva (Spielberg x Rubinstein) loopt inmiddels ZZ Licht met 10 winstpunten. Halfzus Kalshoven Zalsa & Jazz (Jazz x Rubinstein) is een Intermediair-I Elite Sport merrie. Halfzus Candrini (Sandro Hit x Rubinstein) was nationaal kampioen van Belgie (BWP) in december 2011 bij de 4 jarige merries.

Grootmoeder Donnerlied was als veulen kampioen in Moerbeke (België) en ze is een volle zus van Dondiede, die Staatspremiemerrie is. Zij is ook moeder van het nationaal dressuur paard Hatchoum (Harvard) van Sophie van Lent-Baetens. Uit deze familie komt tevens het internationale springpaarden Quebec (Randel Z) van Ludo Phillipaerts en Candlelight van de Warande (1.60m) en Avenir (PhinPhin) en de goedgekeurde AES hengst Crack vd Kempenhoeve (Rubin Royal). Fokfamilie 2003.

Ferra-stamboom

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.vandenberghof.nl/wildfire-ferra/